جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: صمغ شاهی
موضوع : علوم و صنایع غذایى
موارد یافت شده: 1
1 -
استفاده از پردازش تصویر در بررسی تاثیر
صمغ شاهی
و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
مهندسی کامپیوتر
گرافیک
مساعدی
سوادی
فراشناخت
پرخاشگری
داوری نژاد
کتان
قابلیت اطمینان
شهلا شریفی
سود
دقت پیش بینی سود
آموزش زبان فارسی
آموزش زبان فارسی
محمدرضا پهلوان نژاد
اجزای محدود
شناختی از روابط معنایی در هستی
محمود سعیدی رضوانی
هویت
ناجی
رشد اقتصادی
Triz
mof
عدالت
عطری
استخوان
بومی سازی برنامه های درسی تحولی
تعالی سازمانی
تعالی سازمانی
دانش مسگران